Het gemak van online salarisverwerking

Weg met de dikke pakketten papier. Ook uw salarisadministratie regelt u eenvoudig vanuit de cloud. Denk aan realtime toegang en inzicht in uw HR- en salarisgegevens. Of aan uitgebreide HRM-functionaliteiten. Uw personeelsdossier en verzuim- en verlofregistratie bekijkt u namelijk eenvoudig online. Via mobiele apps kunnen u en uw medewerkers 24/7 on-the-go en overal ter wereld wijzigingen doorvoeren.

NBMRS

YOURS is expert op gebied van online salarisverwerking in NMBRS. Onze gecertificeerde medewerkers verwerken uw salarissen tijdig en foutloos. U ontvangt een unieke inlogcode voor de salarisportal. Daarin vindt u alle benodigde documenten. Wij verzorgen de aangites loonheffingen en pensioen. U krijgt een signaal zodra er nieuwe documenten zijn toegevoegd. In NMBRS kunt u ook online verlof bijhouden en mutaties indienen. En handig: uw medewerkers krijgen ook een portal waarin zij altijd hun loonstroken en jaaropgaves kunnen bekijken.

Over Edwin Koelewijn (1977)

Kennis op peil houden, daar draait het om bij Edwin Koelewijn, de NMBRS-specialist van YOURS. Sinds 2000 verwerkt hij salarisadministraties voor uiteenlopende branches. En in al die jaren deed hij veel kennis op over administraties, pensioen en HR. Hij blijft bijleren. Edwin is in het bezit van de diploma's PDL (praktijkdiploma loonadministratie) en VPS (Vakopleiding Payroll Services) en volgt momenteel de opleiding CBC (Compensation Benefit Consultant). Om zijn klanten de beste dienstverlening te kunnen geven.

Probeer ook eens online salarisverwerking. Onze bedrijfsadviseurs vertellen u graag meer over online salarisverwerking met Nmbrs.