Accountancy

De boekhouding of bedrijfsadministratie is de financiële basis van uw onderneming. Uw administratie geeft u duidelijk inzicht in uw financiële positie en stelt u in staat om meer uit uw bedrijf te halen. De accountants van YOURS helpen u bij het inrichten en beheren van uw administratie. Van het samenstellen en beoordelen van de jaarrekening tot bedrijfsanalyses en prognoses. De jaarrekening vormt de financiële verantwoording van uw bedrijf en bevat belangrijke informatie voor u, maar ook voor uw bank en de Belastingdienst. Verslaggevings- en boekhoudregels worden steeds complexer en veel onderwerpen worden in de wet- en regelgeving vastgelegd. Onze accountants beheersen het accountancyvak in de breedste zin van het woord. Samen creëren we zo kansen voor uw onderneming en brengen we de bedreigingen in kaart. Op deze manier kunt u maximaal ondernemen en leven.

Belastingen

Continu veranderende belastingwetten en -regels maken het lastig voor u om op de hoogte te blijven. Wij volgen de fiscale ontwikkelingen op de voet en vertalen deze wijzigingen naar uw persoonlijke situatie. Zowel privé als voor uw bedrijf. Waar nodig grijpen wij meteen in. Of het nu gaat om uw bedrijf, uw salaris, de eigen woning of de auto: YOURS gaat net een stapje verder dan andere fiscalisten. YOURS is duidelijk en direct, ook in zijn prijzen.

Op welke gebieden ondersteunen we u:

  • Inkomstenbelasting
  • Omzetbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Loonbelasting
  • Dividendbelasting
  • Schenk- en erfbelasting

Als u uw zaken op fiscaal gebied goed voor elkaar heeft, profiteert u maximaal van uw bedrijfsresultaat. Wij regelen dat graag en goed voor u.

Salarisadministratie

De salarisadministratie moet een geoliede machine zijn. Als ondernemer wilt u dat salarisbetalingen op de juiste manier gebeuren en dat de aangiften en afdrachten van loonheffing en premies op tijd plaatsvinden. Maar het complexe stelsel van wet- en regelgeving verandert snel en is lastig bij te houden. Van de Wet Werk en Zekerheid tot de Werkkostenregeling: uw verantwoordelijkheden als werkgever veranderen continu. Gelukkig staat u er niet alleen voor. YOURS biedt uitkomst. Van alleen een eenmalige scan van uw administratie tot een compleet salarisadministratiepakket. Wij kunnen u al het werk uit handen nemen.

Financiële administratie

De financiële administratie vormt de basis van uw onderneming en biedt u helder inzicht in de sterke en zwakke punten van uw bedrijf. De accountants van YOURS helpen u om inzicht te krijgen in uw administratie. Zodat u grip houdt op de cijfers én weloverwogen beslissingen kunt nemen. Bij YOURS kunt u zelf mutaties in de administratie boeken via online boekhouden (Exact Online of Twinfield) of deze klus aan ons uitbesteden.

Juridisch

U bent ondernemer en dat betekent dat u gevraagd en ongevraagd tegen juridische kwesties aanloopt. Bij grote zaken zoals fusies, de aan- of verkoop van ondernemingen en management buy-outs bijvoorbeeld. Maar ook bij het voeren van de dagelijkse regie over uw bedrijf. Zijn uw arbeidscontracten nog up-to-date? Wanneer heeft u uw algemene voorwaarden laten controleren? Het is een comfortabel gevoel als u weet dat uw zaken juridisch tot in detail geregeld zijn. Juridische vraagstukken zijn vaak complex en tijdrovend. Bij YOURS begrijpen we maar al te goed dat u niet zit te wachten op ingewikkelde conflicten. Wij pakken het praktisch, secuur en efficiënt aan. Juist omdat we samenwerken met onze accountants en belastingadviseurs, houden wij óók rekening met de bedrijfseconomische en fiscale aspecten.